Personvernerklæring

Samtykke
Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til våre personvernregler og godtar vilkårene og betingelsene.

Hos Fjuel Tromsø AS, tilgjengelig fra, fjuel.no er en av våre viktigste prioriteringer personvern for våre besøkende. Dette dokumentet om personvern inneholder typer informasjon som er samlet inn og registrert av Fjuel Tromsø AS, og hvordan vi bruker det.

Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon om våre personvernregler, ta gjerne kontakt med oss via e-post på tomas.solstad@fjuel.no

Retningslinjer for personvern
Tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller beacons. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til annonseringskampanjene og/eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.
Merk at Fjuel Tromsø AS ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjeparts annonsører.

Tredjeparts personvernregler
Fjuel Tromsø AS sine personvernregler gjelder ikke andre annonsører eller nettsteder. Dermed anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene for disse tredjeparts tjenestene for mer detaljert informasjon. Det kan inneholde instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

Beskyttelse av barn
En annen del av vår prioritering er å legge til beskyttelse for barn mens de bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i, overvåke og veilede deres aktivitet på nettet.
Fjuel Tromsø AS samler ikke bevisst opp personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt har gitt oss denne typen informasjon på nettstedet vårt oppfordrer vi deg til å kontakte oss umiddelbart. Vi vil gjøre vårt beste for å fjerne denne informasjon fra våre systemer.

Online personvernregler
Denne personvernerklæringen gjelder bare for våre online aktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de deler her. Denne erklæringen gjelder ikke informasjon som er samlet inn offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

Informasjonskapsler

Hva er en informasjonskapsel?
En informasjonskapsel er en liten fil som lagres på datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen din.

Hvordan og hvorfor nettsiden bruker informasjonskapsler
Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere. Informasjonskapsler hjelper oss med å få en oversikt over besøket ditt på nettsiden, slik at vi kontinuerlig kan optimalisere og tilpasse nettsiden til dine behov og interesser. For eksempel husker informasjonskapsler hva du kan ha lagt til i en handlekurv, hvis du tidligere har besøkt siden, hvis du er logget inn og hvilke språk og valuta du vil ha vist.
Vi bruker også informasjonskapsler for å målrette annonsene våre mot deg på andre nettsider (retargeting/remarkering). På et veldig generelt nivå brukes informasjonskapsler som en del av tjenestene våre for å vise innhold som er mest mulig relevant for deg.

Hvor lenge lagres informasjonskapsler?
Hvor lenge informasjonskapsler lagres på enheten din varierer. Tiden da de er planlagt å utløpe, beregnes fra den siste datoen du besøkte nettsiden. Når informasjonskapsler utløper, slettes de automatisk.

Slik kan du avvise eller slette informasjonskapslene dine
Du kan avvise informasjonskapsler på datamaskinen, nettbrettet eller telefonen ved å endre nettleserinnstillingene. Hvor disse innstillingene finnes, avhenger hvilken nettleser du benytter. Hvis du endrer innstillingene, må du være oppmerksom på at det vil være noen funksjoner og tjenester du ikke kan bruke fordi de er avhengige av at nettsiden kan huske valgene du har gjort.

Slette informasjonskapsler
Du må finne ut hvilken nettleser du bruker og deretter klikke på den aktuelle lenken:
Internet Explorer
Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash-informasjonskapsels
Apple
Android
Windows 7
Husk: Hvis du bruker flere forskjellige nettlesere, må du slette informasjonskapslene i dem alle.

Kontaktskjema
Når du besøker Fjuel Tromsø AS sine nettsider har du mulighet til å fylle ut et kontaktskjema. I kontaktskjemaet spør vi etter informasjon som er nødvendig for at vi skal kunne svare på henvendelsen og opprette kontakt med deg. Det inkluderer navnet ditt, e-postadresse og telefonnummer. Opplysningene blir trygt oppbevart og vil aldri bli utlevert til tredjepart.

Har du noen spørsmål?
Hvis du har spørsmål i forbindelse med denne informasjonen og / eller vår behandling av personopplysninger, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Fjuel AS
Evjenvegen 34
9024 TOMASJORD
Org.nr: 929 576 578