Energirådgivere for maritim sektor

Fjuel jobber tett sammen med havner, kommuner og transportselskap for å tilby enkel tilgang på kompetanse innenfor landstrøm og lading. Her kan du lese mer om tjenestene og produktene Fjuel tilbyr for å bidra til en utslippsfri transportsektor. 

Tromsø

Vi har i dag 4 ladestasjoner i Tromsø.

Les mer om våre ladestasjoner i Tromsø Havn

Bodø Vi har etablert 6 landstrømanlegg i Bodø Finn mer info om våre uttak i Bodø Havn
Trondheim I Trondheim er det etablert 2 uttak for landstrøm Les mer om våre uttak i Trondheim Havn

Orkanger

I Orkanger er det etablert 2 landstrømanlegg - Kai 2 og Kai 4

Les mer om info om uttak

Fjuel gjør det enkelt for transportsektoren å ta en del i det grønne skiftet. Fjuel tilbyr hjelp med etablering av infrastruktur for landstrøm og lading av skip, og har som mål om at mye av verdiskapningen blir værende lokalt.

Fjuel-løsningen betyr

  • Tilgang på ressurser og kompetanse til dimensjonering av landstrøm og ladeanlegg.
  • Forståelse av dagens og fremtidens teknologier.
  • Rådgiving i forbindelse med støtteordninger og finansiering, prosjektering av anlegg, gjennomføring av anskaffelser, oppfølging i og etter byggefasen.
  • Mulighet for partnerskap for investering i infrastruktur. Når en havn eller bedrift selv ikke ønsker å eie infrastruktur, kan dette gjøres i partnerskap med Fjuel.
  • Smart handel av strøm og styring av effekt. Fjuel tror at det er mulig å hente ut fordeler gjennom stordrift både når det kommer til kjøp av kraft, men også når det gjelder styring av effekt.
  • Samkjøring av drift, vedlikehold og service av anleggene. Fjuel tilbyr felles rutiner og systemer for drift og overvåking, vedlikehold og service av anleggene.
  • Felles merkevare og markedsarbeid. Ved å ta del i Fjuel-konseptet vil en ha samme merkevare og profil, felles nettside, felles avtalestruktur og samarbeid mot kunder.

- Fjuel er en profesjonell leverandør av strømtjenester

Brim Explorer har som mål å endre måten vi opplever havet på, på en miljøvennlig måte. Og de er storfornøyd kunde av Fjuel i Tromsø.